Oslo Vegetarfestival 2018

 

Et av vårens høydepunkt er jo Oslo Vegetarfestival som ble holdt 26. – 27. mai i Kubaparken i Oslo! Vi har besøkt festivalen i flere år og satte veldig pris på et større festivalområde i år med svært mange forskjellige tilbydere. Det første vi sikra oss var en vegansk softis som måtte nytes svært kjapt i solsteika. Faktisk så raskt at det å fotografere den var bare helt uaktuelt. Men herlighet for en god softis! Og jeg vil påstå at selv den mest ihuga softis-elskeren som har egen softis-maskin på kjøkkenet, dekorerer stua si med softis-plakater og annen softis-merch (finnes denne personen?) aldri hadde klart å kjenne forskjell på vegansk og melkebasert softis. Planen var å smake på all isen tilgjengelig (for hvem orker vel noe annet enn is i sånn solsteik?), men køene var så lange at det rett og slett ble med den ene isen. Jeg får se på det som en god unnskyldning til å smake mer is senere!

Ellers var vi rundt og kikket, pratet, lærte, luktet og begjærte en hel del med superdigg veggismat mens vesla vår var mest opptatt med å plukke opp alle korker hun fant i gresset. En liten miljøaktivist er født!

Av mat smakte vi på herlig japansk gatemat fra Takoyaki Norge og en afrikansk tallerken med litt av alt fra Jefjel Catering.

Du tenker kanskje, “hæ, smakte dere ikke på mer?” og det samme tenker også jeg! Smakte vi seriøst ikke på mer? Hva skjedde? Varmen skjedde. Helt enkelt. Og beslutningsvegring selvsagt. Og så var festivalen over.

Takk Oslo Vegetarfestivalfor en herlig festival. Vi gleder oss allerede til neste år!

Leave A Comment