Smaking av ingefærvann

Ingefærvannet jeg lagde i går (se oppskriften her) har nå stått i kjøleskap over natta. Det sies at slikt ingefærvann skal drikkes på tom mage, men slik ble det ikke i morges. Det ble mellom både brødskive, kaffe og kosttilskudd. Så opplever jeg ingen av de helsebringende fordelene så er det sikkert derfor...neida!

Ingefærvannet var overraskende sterkt, så dersom du ønsker en litt mild variant så ville jeg kanskje halvert mengden ingefær. For min gane var vannet akkurat slik det burde være, så dette blir en vinner fremover. Mannen mente riktignok at den fermenterte ingefærdrikken jeg har laget tidligere (oppskrift kommer asap) overgår ingefærvannet. Jeg er kanskje enig, jo jeg er enig, eller vent litt, det blir liksom to forskjellige ting. Jeg tror man trenger begge deler. Eller?

Leave A Comment